Onze Huurvoorwaarden

 

Allereerst, reizen met Norrenut staat voor absolute reisvrijheid. Het onderweg zijn, is een doel op zich. Dus geniet ervan in de eerste plaats.

 

Neem een foto van Norrenut op een mooie plek, evt met jezelf, zodat we dit kunnen delen met andere toekomstige huurders. Reistips / ervaringen zijn meer dan welkom. Wij willen de onze zeker ook delen !

 

Er komt nog een huurder na jou die ook wil genieten van zijn reis, dus draag zorg voor Norrenut, en breng haar in dezelfde staat terug zoals je haar mee kreeg. Als er toch schade zou zijn, meldt ons dit direct (ook tijdens een reis), zodat we gevolgen voor andere huurders kunnen beperken.

 

Norrenut wordt afgeleverd met alle basis kook – en eet benodigdheden voor 4 volwassenen. Een inventaris wordt meegeleverd. Er worden verse hoeslakens (op maat) meegeleverd voor de bedden. Dons of slaapzakken dient huurder te voorzien. Het is niet toegestaan te slapen zonder gebruik te maken van de hoeslakens. De voorzetels en achterbank zijn ook voorzien van 2nd Skin hoezen ter bescherming.

 

Norrenut wordt proper afgeleverd en volgetankt. Ze dient ook zo terug gebracht tenzij anders afgesproken. De vuilwater tank graag geledigd. De gasfles (Camping Gaz type 907) zal voor zover als mogelijk vol zijn, indien tijdens een huurperiode deze alsnog zou leeg raken, is de wissel op kost van de verhuurder, graag betaal bewijs voorleggen. Een (kleine) reserve gas fles maakt deel uit van meegeleverd materiaal.

 

De Volkswagen California is een vernuftige camper … Als je problemen hebt om voorzetels te draaien / tafel uit te klappen / bed te maken / dak te openen / raamblinden te openen of sluiten / … doe je waarschijnijk iets fout. Niet leuk voor de huurder en de kans om schade te maken is groot. Bij iedere verhuur maken we steeds tijd voor uitgebreide uitleg, indien tijdens de huurperiode nog vragen, aarzel niet ons te contacteren.

 

Voor iedere verhuurperiode zal een aparte verhuurovereenkomst worden opgesteld. De reservatie is pas definitief en bindend bij voldoen van voorschot van 25% van het afgesproken verhuurbedrag en het bezorgen van kopie van ID kaart. Saldo en borg zijn te voldoen voor het afhalen en vertrek. Bij annulatie van de verhuurovereenkomst tot 10 weken voor aanvangst datum van de verhuur periode zal de huurder 25% van het verhuurbedrag verschuldigd zijn. Bij annulatie tot 4 weken voor aanvang is de huurder 50% van het verhuurbedrag verschuldigd. Bij annulatie tot op datum van aanvang van de huur is de huurder 90% verschuldigd van het verhuurbedrag.

 

Per verhuurdag zijn 300 km inbegrepen. Per extra gereden km zal er 0,20 euro worden aangerekend.

 

Bestuurder dient minimum 23 jaar te zijn en minimum 5 jaar in bezit van een rijbewijs type B. Voor vertrek dient steeds kopie ID kaart en rijbewijs te worden gegeven, alsook de borg gestort. De borg bedraagt 1400 euro. Vastgestelde schade zal steeds afgetrokken worden van de borg. Norrenut is omnium verzekerd via AG Insurance. Rechtsbijstand is inbegrepen via polis van DAS. Voor reisbijstand is er contract met VAB. In geval van ongeval of schade dien je steeds verhuurder te contacteren.

 

Huisdieren zijn leuk, alleen vindt niet iedereen dat. Daarom zijn huisdieren niet toegestaan.

 

Roken is niet toegestaan.

 

Het is niet toegestaan om binnen Norrenut vuur te maken (kaars, bbq, …), tenzij op het 2 pits gas fornuis. Geen warme potten/pannen/koffiepot op de tafels plaatsen zonder bescherming. Gebruik van friteuses is niet toegestaan.

 

Alle boetes / tolheffingen van toepassing tijdens de huur periode zijn ten laste van de huurder.

 

Het is niet toegestaan Norrenut verder door te verhuren aan derden.

 

Het is wel toegestaan andere California bestuurders / passagiers te begroeten of aan te spreken over hun ervaringen. Kans dat zij dit ook zullen doen is groot.

 

 

Website by Bart Delva - Logo design by Yellow Matilda © Copyright 2018 | Torand bvba | Warmoesstraat 3 | 2800 Mechelen